Balles?

  • maig 23, 2017

 

Del 24 al 30 de Juliol de 2017, RIPOLLESDANSA seguirà gràcies a la voluntat de moltes persones que amb la seva AMOR, el seu suport incondicional, la seva tenacitat, el seu temprança i la seva confiança, han cregut i donat suport des de l’inici un microfestival d’aquestes característiques on conflueixen professionals i inquiets de la dansa, que tenen l’oportunitat de conviure i compartir durant una setmana les seves inquietuds.

I la màgia no es queda aquí, ja que durant una setmana el poble de Ripoll es pinta de moviment, de gent, de nous aires, de noves vides, d’històries guanyades i potser de batalles perdudes …

Aquest any ens acompanyen grans ballarins, pedagogs del moviment, artistes i millors persones. A ells especialment volem donar públicament les gràcies per acceptar compartir aquest viatge. Ens acompanyes?

Als matins, s’impartirà un Workshop de la mà de Guillermo Weickert.

A les tardes, al Laboratori de Creació a la Composició impartit per Cristiane Boullosa, obrirem espais de creació i sensibilitat escènica.

I abans de sopar, vam omplir un espai de Ripoll amb propostes precioses i amb molta màgia, de la mà de Los Innat, Mamen Agüera; La Dona Del Carnisser, Ester Forment, NöTchäo, Krego-Martin Dansa, Antonio Izquierdo, Input Cia, Cia Pieldearena, Miquel Barcelona, ​​Ángel F. Mateu i els participants de Ripollesdansa 2017.

Finalment, a les nits, i els més resistents, continuarem ballant en les jams nocturnes.

T’apuntes al viatge?

Dance to meet you

ReD Team

Share Button