Jugues? Ripollesdansa 2015

  • juny 25, 2015

Fundació Map i Coreografia de Rut Rigat i Ester Forment

Com una nena de guix
rosat
en un mur molt vell
sobtadament borrada per la pluja
” (Alejandra Pizarnik)

Perquè tots i totes, d’alguna manera, i sobretot la dansa dins del panorama actual és: “una nena de guix pintada en un mur molt vell, sobtadament esborrada per la pluja…” perquè creiem en la sensibilitat de les persones, en les ganes de fer del món un lloc preciós on habitar, us convidem a que tafanegeu què es mou aquest estiu a Ripoll. Us esperem del 13 al 19 de juliol amb propostes gratuïtes per a tots els públics, i ofertes de formació irrepetibles a Catalunya: on dos MESTRES de l’escena ens acompanyaran durant una setmana i llevaran el millor de nosaltres per a ser mostrat a l’històric i màgic claustre de Ripoll. I per si fos poc, a les tardes serem enlluernats per grans artistes i millors persones, talents amagats que brillen amb llum pròpia.

Rut Rigat i Ester Forment, després d’haver estat un any acompanyant a la Fundació Map (entitat social sense afany de lucre al servei del Ripollès compromesa amb les persones i per les persones amb capacitats diferents), i d’on ha nascut una valuosa consonància, ens regalen una proposta senzilla, innocent i preciosa juntament amb: Héctor Pineda, Agustin Aribau,Silvia Hernandez i Fèlix Blanco.

Volem donar un agraïment públic a Apropa Culturai al Teatre Nacional de Catalunya, per recolzar a projectes socials i a l’art, així com també a la Fundació Map per la seva entrega. Gràcies a les sinèrgies que han sorgit d’aquesta col•laboració, Ripollesdansa 2015 s’estrena amb grans persones.

Share Button