Matilde Javier Ciria

  • juny 04, 2014

473697_4662710177467_630254109_o

Em considero un artista escènic multidisciplinari. Vaig començar al món del circ. Acrobàcies, equilibris i aeris eren els meus preferits. El Clown va ser la meva porta a la interpretació i una altra manera de viure i mirar el món. Des de que vaig provar el nas vermell per primera vegada, no me l’he pogut treure, es va fondre en la meva pell.

La improvisació de teatre es va entrellaçar amb el meu inici amb la dansa. El Contact/Improvisació en un principi, amb aproximacions al contemporani, clàssic i inclús Oriental, per el Butoh és qui s’endugué el premi i des de que el vaig provar no l’he pogut deixar.

He treballat amb: La fura dels Baus (danza-teatro), OnaManO (acrodanza), Improsoñantes (Impro de teatro), Yaloves (clown y performance), i sempre generant tot tipus d’accions amb CíaMatideyCía (performances).
He col·laborat en projectes com:  Dance To Meet You (Ester Forment) o Time Smiles (Roselin de Thelin). I amb ONGs; La Carovanna dei sorrisi (Mision en Bielorusia), Asha Shanti (Misión en Perú).

Actualment treballo a les companyies Ten-Pen-Chii (Yumiko Yoshioka), Batafurai (Rocío Fernandez), Clownidoscopio i continuo amb els meus projectes en solitari (ButohClown, Cuentacuentos exéntrico).

També he estrenat: Cos en Crisi al Teatre Principal d’Ourense, peça de la que sóc autor junt amb Rafaela Bidarra i Claudio. I que he tingut el gran plaer de dirigir.

Davant de tot em considero un comunicador… pip pip… pip pip… pip pip…

Si vols Prendre Classes amb Matilde apunta’t al Festival: Inscripcions

Si vols ser un Privilegiat/da i  el vols veure en directe la seva força, la seva màgia i el seu magnetisme: vine a veure PINZA.

Dimarts 16 de juliol del 2014 a la Sala Lira de Ripoll.  Entrada gratuïta

Share Button