crisitane boullosa

Cristiane Boullosa

Brazil, 1967
Llicenciada en Dansa per la Universitat Federal de Bahia (UFBA), Brasil i estudis de Ballet clàssic per el mètode Royal Academy of Dance. La seva formació està influenciada per les tècniques de Dansa Moderna Americana (Graham, Limon, Horton, Cunningham), i per una altra banda, per l’expressionisme alemany (dansa/teatre, llenguatge del gest) i tècniques d’improvisació i contact. Formació complementària: Medicina manual etèria i actualment formació en Shiatsu.

Com coreògrafa i ballarina ha recorregut festivals i circuits de diversos països tant amb la seva primera Companyia “Dobre Xiro” al nord d’Espanya (Galícia) com amb La Companyia “Raig Malai” de Francesc Bravo (Madrid). Actualment dirigeix ​​la Cia om Un www.omosuno.com. Com a pedagoga porta 28 anys impartint classes regulars de dansa en Conservatoris oficials, Universitats, Escoles d’ensenyament privat, festivals i Tallers per a col·lectius de Teatre, Dansa. Porta 15 anys a Madrid dedicant-se a l’ensenyament del regular del Contact-Improvisació i actualment dirigeix ​​la Formació de Contact-Improvisació de Madrid i Formació de Contact-Improvisació de Vitòria-Gasteiz. Actualment dirigeix ​​la Companyia om U i el Micro-Festival de Dansa improvisada de Madrid.

El Taller d’Ripollesdansa 2017: Fer-nos conscients de la força que té l’espai escènic, ens permet valorar positivamentla nostra vivència en la pràctica de la dansa i ampliar la nostra capacitat d’obtenir plaer en donar ia rebre. En aquest Taller proposo viure la idea de “composició escènica” com un espai dinàmic, en on la pràctica de la mateixa ens proporciona consciència i apoderament del potencial expressiu del nostre cos i la dansa. Convido a compartir un espai obert a que tots puguin experimentar, aprendre de les nostres diferències i nuesa. Utilitzarem elements específics del CI (tècnica, especificitat espacial, relacional, filosòfica) i obrirem un espai de descontextualització del duo que ens permetrà investigar en la la creació de sols, trios, quartets, i improvisació grupal.
www.omosuno.com