Ballarina, coreògrafa i actriu nascuda a Veneçuela, amb ascendència xinesa i italiana i nacionalitat francesa.
Mey-Ling Bisogno ha construït la seva carrera en un viatge de diverses etapes que inclou les ciutats de Caracas, Miami, Nova York, Buenos Aires, París i Madrid.

Va estudiar diverses tècniques de dansa, moviment i teatre per a alimentar la seva curiositat i la seva gana per l’escena. S’ha format en dansa clàssica, dansa contemporània, dansa jazz, mim-dinàmica, lluita lliure, tècnica Grotowski, flying low, K1 entre moltes altres … Se li va concedir una beca de formació en l’Alvin Ailey American Dance a Nova York. També va estudiar teatre a Buenos Aires amb el molt reconegut director Ruben Schumacher ia París, a l’École du théâtre Internati- nale Jacques Lecoq.

Mey-Ling Bisogno ha desenvolupat un llenguatge de moviment molt singular, la seva estètica molt particular és un dels pilars del seu treball. Les seves obres aconsegueixen una intensitat i dinàmica, que captura l’interès de tots els públics, incloent a aquells que no solen interessar-se en les arts escèniques.

Per a la realització de les seves produccions ha rebut subvencions de la Fundació Torxes, Rockefeller Foundation i la Comunitat de Madrid. Les seves obres han estat co-produït per Suresnes Cité Danse, Teatre de l’Oest Parisien i la Maison du Théâtre de la Danse et Epinay sur Seine. Ha rebut residències tècniques i artístiques al Centre National de la Danse, Centre Chorégraphique de Créteil et du Val-de-Marne, Centre Chorégraphique de la Rochelle, ADDP Micadanse (França) i al Centre de Recursos artístic Gestió Nau del Follet, Centre cultural Paco Rabal, Centre Dansa Canal, Coreógra- fos en Comunitat – Conde Duque (Espanya), Centre Comarcal d’Humanitats Serra Nord i Centre per la Scena contemporània Bassano del Grappa Itàlia.

Els crítics han ressaltat, “Mey-Ling Bisogno ofereix un ball necessari” “desbordant imaginació” “ple d’inventiva i energia” (Roger Sales, El País) “Un artista amb l’energia del rock and roll i la fragilitat d’una flor “(Philippe Verrièle),” la seva capacitat per trencar els límits “(les Inrockuptibles)” la reflexió i l’auto-observació, a través de la bellesa i la violència cia “(Teatre Alternatiu)” Mey-Ling Bisogno s’allunya de les convencions de la dansa i del teatre per convertir-se en un híbrid, físicament oníric, que submergeix l’espectador en un singular univers a mig camí entre David Lynch i Pina Bausch. “(Miguel Gabaldón, NOTODO.com).

Mey-Ling Bisogno és membre fundador del col·lectiu “Coreògrafs en Comunitat” els membres són: Sharon Fridman, Beatriz Palenzuela, Camille Hanson, Manuel Rodríguez, Jesús Rubio, Janet Novas i Pablo Esbert.

Mey-Ling Bisogno compta avui amb un repertori de 30 coreografies.