Presentació

Estiu 2021
RIPOLLESDANSA, és un Micro .Festival que neix des del AMOR, en majúscules: AMOR a la dansa, AMOR a la vida,AMOR a les persones,AMOR als pobles, AMOR a la cultura. RIPOLLESDANSA té batec propi i el seu caràcter és únic, fregant la utopia, gràcies a la voluntat de moltes persones que amb el seu AMOR, el seu suport incondicional, la seva tenacitat, la seva templança i la seva confiança, han cregut i donat suport des de l’inici a un microfestival d’aquestes característiques on conflueixen: professionals i inquiets de la dansa, que tenen l’oportunitat de conviure i compartir durant una setmana les seves inquietuds. Això engrandeix no només als creadors sinó a totes aquelles persones que estimen la dansa en totes les seves condicions. I la màgia no es queda aquí, ja que durant una setmana, el poble de Ripoll es pinta de moviment, de gent, de nous aires, de noves vides, d’històries guanyades i potser de batalles perdudes … i no obstant això, durant RIPOLLESDANSA sentim bategar els ossos, els cossos i la carn. Com va dir Judith R.Onandi: “És meravellós veure la gent somriure”, i això és gràcies a l’entrega de tots i totes, i cadascuna, de les ànimes que ajuden a que el món sigui un lloc més brillant i menys extrany.

El que defineix a RIPOLLESDANSA és la paraula PRIVILEGI, ja que aquest any ens acompanyen grans ballarins, pedagogs del moviment, artistes i millors persones. A ells especialment volem donar públicament les gràcies per acceptar compartir aquest viatge. Ens acompanyes?
Durant una setmana la dansa es difondrà pels carrers i espais de Ripoll en format de tallers, laboratoris, exhibicions i experiments escènics.
Dance to meet you!

A quí va dirigit?

El festival es divideix en dos eixos: formació, intercanvi i investigació; i exhibició.

L’eix de formació, intercanvi i investigació ha quedat afectat per les mesures de Covid-19. Es realitzarà una adaptació a la nova realitat.

El segon eix d’aquest festival és l’exhibició gratuïta per tothom i oberta a tots els públics. Volem donar vida al poble i que s’ompli de gent i de dansa. Obrir la mirada a nous públics. I apostem per talents de la dansa d’alta qualitat tan humana com creativa.

Qué farem?

Cada vespre, omplim un espai de Ripoll amb propostes Precioses i amb molta màgia.

Equip tecnic

  • <strong>Judit Ruiz Onandi</strong>

    Judit Ruiz Onandi

    Ajudant de direcció i de Producció