Presentació

Estiu 2021
RIPOLLESDANSA, és un Micro .Festival que neix des del AMOR, en majúscules: AMOR a la dansa, AMOR a la vida,AMOR a les persones,AMOR als pobles, AMOR a la cultura. RIPOLLESDANSA té batec propi i el seu caràcter és únic, fregant la utopia, gràcies a la voluntat de moltes persones que amb el seu AMOR, el seu suport incondicional, la seva tenacitat, la seva templança i la seva confiança, han cregut i donat suport des de l’inici a un microfestival d’aquestes característiques on conflueixen: professionals i inquiets de la dansa, que tenen l’oportunitat de conviure i compartir durant una setmana les seves inquietuds. Això engrandeix no només als creadors sinó a totes aquelles persones que estimen la dansa en totes les seves condicions. I la màgia no es queda aquí, ja que durant una setmana, el poble de Ripoll es pinta de moviment, de gent, de nous aires, de noves vides, d’històries guanyades i potser de batalles perdudes … i no obstant això, durant RIPOLLESDANSA sentim bategar els ossos, els cossos i la carn. Com va dir Judith R.Onandi: “És meravellós veure la gent somriure”, i això és gràcies a l’entrega de tots i totes, i cadascuna, de les ànimes que ajuden a que el món sigui un lloc més brillant i menys extrany.

El que defineix a RIPOLLESDANSA és la paraula PRIVILEGI.

Les paraules es queden curtes per descriure el que han estat aquests deu anys de Festival, no obstant, ara necessitem parar, reflexionar i veure per on ens encaminem.

Aquest any fem una Pausa Dramàtica, i volem agraïr a l’Ajuntament de Ripoll i al Restaurant Perla pel seu incondiconal suport.

Gràcies

Gràcies

Equip tecnic

  • <strong>Judit Ruiz Onandi</strong>

    Judit Ruiz Onandi

    Ajudant de direcció i de Producció