Ripollesdansa 2018 mirades femenines de la dansa i el moviment

  • Juny 07, 2018

Aquest any a Ripollesdansa, apostem per les mirades femenines, les mirades de dones que van avançant en el transcurs de la vida i de la dansa.  La mirada d’accions aparentment transparents, efímeres, i algunes invisibles.  No obstant, Presents, sempre.  I és que ens hem dedicat a mirar, on no s’acostuma a mirar a la dona: la dona artista, la dona que viu coses que s’amaguen, la dona que vibra, la dona que dirigeix, la dona que nutreix, la dona que crea, i la feminitat de l’home que sent, l’home que inspira, l’home que acompanya amb sensibilitat.

Aquest any més que mai volem donar un valor afegit a la feminitat, a la manera delicada i autèntica d’estar al món, i és per això que la programació de Ripollesdansa 2018 és el 70 %  femenina.

En honor a la 7a edició comptem també amb la col·laboració de Parelles de Ball, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’associació de companyies professionals de dansa de Catalunya i l’ajuntament de Ripoll.

Les artistes que ens acompanyen són: Pepa Cases, Ana Trincão, Diethild Meier, Elena Susilla, Rafael de la Lastra, Beatriz Palenzuela Martínez, Laia Santanach, Miquel Barcelona, Jordi Pérez, Matilde Javier Ciria, Sara Pons, Emma Ribas, Laura Alcanà, Nacho Cárcaba, Ester Forment, Agustin, Catalina Carrasco, Gaspar Morey, Paloma Hurtado, Guillermo Weickert i Cristiane Boullosa, Patricia Munuera.

Dóna un cop d’ull a la nostra programació:

Exhibició

Share Button