Shahar Dor a Ripollesdansa 2015

  • maig 20, 2015

shahar dor peque

Podem presumir que al “Pot petit la bona confitura” i es que ja estem a la IV edició del Millor Festival de dansa dels Pirineus: RIPOLLESDANSA.

I aquest any ens sentim molt privilegiats, ja que joies molt talentoses ens acomapanyaran en cos i ànima. I si d’una cosa podem presumir és que: RIPOLLESDANSA està fet 100% d’AMOR, PASSIÓ i molta ENTREGA a la feina ben feta.Shahar Dor amb el seu taller “Exploració d’un cos mòbil”, la seva experiència amb més de 20 anys als escenaris acompanyant tant a dins com a fora, i fent créixer als que els envolten, el converteixen en un exquisit “delicatessen” pels paladars més atrevits.

De segon plat trobem a la increïble i maravellosa Cristiane Boullosa amb el seu laboratori “De la Creació a la Composició” qui ens acompañará a fer créixer les nostres inquietuds i els nostres més profunds anhels d’expressió.

I de postres… un menú degustació per dolços Increïbles com les companyies: Agitart, Krego-Martin Dansa; NoTchäo; Dimpro; Un Solç Traç... i un bombonet sorpresa que donarà tret sortida al festival RIPOLLESDANSA 2015. En breu tindreu més notícies.

Per anar obrint boca podeu començar a navegar pel nostre web.
Dance to meet you!

Share Button