Stéphane Els

  • maig 15, 2013

“Ballar sovint es vincula amb l’entorn. Especialment en improvisació, la influència de l’espai on estàs actuant és molt important, i pot canviar el curs i el significat de la teva improvisació.

En aquest festival, l’espai no és només el suport, sinó també transmet una inspiració real. El pavelló és ampli i lluminós.  No podries saber quan d’espai hi ha en aquest lloc! Moltes vegades els pavellons són opresius: aquest et dona una sensació real d’espai i llum. A més, la regió és maravellosa, càlida, la cuina delicada i refinada- no gens comú a molts dels festivals existents.

I la vila Ripoll, és definitivament encantadora. Les condicions van ser molt confortables.

En la primera edició d’aquest festival erem un ramat de “pocs feliços” que vam tenir el privilegi de compartir aquest preciós espai. Tot i que erem un grup petit, la gent era generosa i entregada, i aquesta combinació va donar lloc a un  moment tant especial ple de màgia i creativitat.

Tot això ha estat possible gràcies al compromís de la seva organitzadora principal, Ester Forment. Ella va confiar en els seus somnis i la realitat va confiar en ella.

Un dels millors records d’un festival, possiblement el millor…” Stéphane

 

Share Button