Maria Martin i Judit Ruiz Onandi

  • abril 22, 2014

Ripollesdansa2014_MariaJudit
III Edició Ripollesdansa 2014. Made with love.
Maria Martin i Judit R. Onandi ens mostren el seu treball:
To be continued…
Podeu veure a Maria Martin i Judit R.Onandi en directe a Ripollesdansa 2014
El 15 de Juliol del 2014 a les 20h
Plaça Sant Eudald, Ripoll.

Maria Martin
Formació de dansa:
Comença els seus Estudis de Dansa Clàssica a l’Estudi de Dansa Aikoa de Santurtzi.
Estudis de Dansa Clàssica Al Conservatori Superior de Música i Dansa de Sant Sebastià . ( 1993-2002) .
Continúa la seva formació a Bilbao en Dansa Contemporània Begoña Krego , Matxalen Bilbao , Blanca Arrieta , Entre Altres .
Segueix formant-se en Ciutats com: Londres , Nova York , Luxemburg …
Becada per M.E.C. el 2004 , continúa la seva formació a Brussel · les ( Bèlgica ) Amb Iñaki Azpillaga ( Cia d’Última Vez ) , Joanne Leigthon ( Cia The Velvet ) , Jason Vichy ( Cia Charleroi Danses ) , Jauregui alemany , Marielle Morales ( Cia Mala Herba ) , entre Altres .
Experiència professional:
Treballa com a ballarina per les Companyies:  Mala Herba ( Brussel · les) , La Dinamika ( Bilbao ) amb ” Tira Hariari ” i ” Animaliak ” , Cia . Matxalen Bilbao amb ” Haiku ” , Cia . Organik Dansa – Teatre amb ” Malditas ” i la just estrenada en DFeria:  “A Corpore Sano ” . La Amb Cia . Bego Krego a Itineris ( Bad 2011 ) “Així i Restar ” . Col · laboracions Al ” Bilbao Bilbao” ( 2010 ) , Ester Forment ( Barcelona ) , entre altres … a més participa en dos OCASIONS en Qualitat de ballarina i coreògrafa al Certamen Coreogràfic de Maspalomas ( V i X Edició ) i al Certamen Coreogràfic de Madrid .
Funda al costat de Bego Krego La Companyia Krego – MARTIN DANSA , estrenant al març del 2013 l’Espectacle de dansa infantil ” Spaceko Zarama “, obra subvencionada Per El Govern Basc .

Judit R.Onandi
Durant el 2003 es va traslladar a Brussel · les, on viu actualment. Des de l’any 2005 treballa com a ballarina i coreògrafa assistent per Ward-Ward, Ann Van den Broek. I en el 2012, també treballa com a ballarina per Jelena Kostic. En el seu vocabulari de moviment, la teatralitat i la performance hi són presents.

Podeu veure el seu treball conjunt

To be continued…

 

 

Share Button